Velké Svatoňovice

Česká Skalice


Jak to vypadalo v roce 2002

Fotoprocházka.

Při 27.ročníku našeho pochodu námpočasí přálo. Bylo zrovna od rána teplo. Pro cyklisty,bylo asi poněkud nepříjemné,že se později zdvihl vítr, který jim poněkud znepříjemňoval život. Přišlo Vás opravdu hodně, druhá největší účast v novodobé historii pochodu, lepší byl pouze 25. jubilejní.


Plakát, jež vás zval na 27.ročník.


S tímto průkazem jste vyráželi na dětskou trasu.

Doufám, že byli všichni účastníci pochodu spokojeni.Bohužel jich mnoho nedošlo do cíle, i když jsme tam čekali ještě hodinu po na propozicíchdeklarovaném čase. Nevím kde se nám ztratili? Jestli je stáhlo občerstvení na kontrolách?Nebo zda přecenili své síly a do cíle jim nestačili? Nebo si nevšimli, že mají být v cílido 16:30. Je to škoda, přišli o Diplom.Ale abych moc neodběhl, i v roce 2002 jste se mohli jak na startu, tak v cíli zvážit, bohuželv cíli jsme měli váhu bez měření výšky, takže jsme nemohli zjišťovat jak se Vám ošlapalinožičky. Na startu se spolu se startovním průkazem dostávali pohledy, které jsme letos nověvydali. Je na nich naše logo, davy Vás turistů, koňské taxi a v cíli Vám hrající skupinaPěna. Pěna se Vám i tentokrát pokusila v České Skalici pomoci zapomenout na bolavé nohykrásnými Country písničkami. Na dětské trase opět připravili místní hasiči pro děti soutěže


Diplom vytvořený pro účastníky letošního ročníku.

Jak jsem již psal, zúčastnil 27.ročníku našeho pochodu druhýnejvětší počet lidí. Jak to tedy bylo: Na pěší trasu Vás vyrazilo 778. Cyklistů, kteří jelitrasy 30, 50 a 70km se na trasu vydalo 455. Bohužel, podle mého nejkrásnější trasu prohorská a treková kola, si zvolilo pouze 24 cyklistů. Nevím jestli se zalekli náročnostiterénu, nebo délky trasy? Vždyť já mám také pouze stařičké trekové kolo ESKA, celou zimuna kole nejezdím a bez větších problému trasu (vlastně všechny trasy) projíždím před pochodem.Přátelé nebojte se trasy 70km pro horská a treková kola!!!! A abych nezapomněl na děti!Startovních průkazů jsme prodali celkem 98. Protože však rodiče zakupují průkaz pouze pro děti, nevíme kolik lidí skutečně na trasu vyrazilo.